Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای مهدوی گفت: واکسن های داخلی همچون نورا، رازی، برکت و واکسن سینوفارم همه موجود و سبد واکسن در استان کامل است.

او می گوید: الان نیز بعضی مراکز واکسن آسترازنکا را دارند و افرادی  که اسرار به تزریق این واکسن را داشته باشند می تواند آن را دریافت کنند.

آقای مهدوی گفت: خود ویروس خاصیت جهشی دارد یعنی بعد از یک مدتی ویروس شروع به جهش می کند و ویروس کرونا هم شامل این قاعده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: ما معمولا رفتاری که در جهش های ویروسی می بینیم این است که شدت بیماری کم می شود اما سرعت و قدرت انتشار افزایش پیدا می کند.

رئیس مرکز اورژانس البرز گفت: در ویروس کرونا ما نیز شاهد این روند هستیم که شدت بیماری کم اما سرعت انتشار بالا، سویه جدید امیکرون  با نام BA۵ الان در بسیاری از کشورهای اروپایی و همین طور ایران کاملا شایع شده  است.

او گفت: سویه جدید امیکرون BA۵ نوع جهش ویروس کرو کووید است که جهش پیدا کرده است.

آقای مهدوی گفت: خاصیت این جهش اینگونه است که ۱۸ نفر را درگیر می کند در صورتی که  انتشار ویروس از نوع دلتا ۱۲ نفر را درگیر می کرد این نشان دهنده سرعت و قدرت انتشار سویه جدید است، تا به حال هیچ ویروسی به این شدت تعداد افراد را درگیر نمی کرده است‌.

او می گوید: علائم بارز این ویروس مشکلات گوارشی، اسهال، استفراغ، بی اشتهایی، تب، گلو درد، بدن درد و حتی در بعضی افراد از بین رفتن حس بویایی را نیز شامل می شود.

رئیس مرکز اورژانس البرز گفت: در این دو سویه جدید یعنیBa۴ و Ba۵, سویه ی قالب Ba۵است.

او گفت: با توجه به عادی انگاری و عدم رعایت بهداشت  که از سوی شهروندان رخ داد رنگبندی البرز به زرد تغییر پیدا کرده است.

آقای مهدوی می گوید: البته این رنگبندی زرد شامل شهرستان های طالقان، ساوجبلاغ و چهارباغ نمی شود.

او گفت: استقبال مردم از دریافت واکسن دز اول و دوم قابل قبول است در نوبت اول ۹۸ درصد، نوبت دوم ۸۹ درصد از شهروندان واکسینه شدند.

آقای مهدوی گفت: نوبت سوم و چهارم با توجه به کاهش علائم بیماری استقبال مردم نیز از دریافت واکسن کم شد.

او گفت: توصیه ما این است که شهروندان فارغ از این که چه تعداد نوبت واکسن دریافت کرده اند اگر بیش از ۶ماه از آخرین تزریق واکسنشان گذشته حتما دز یادآور را دریافت کنند.

به گفته رئیس مرکز اورژانس البرز نوع واکسن دریافتی مهم نیست مهم متفاوت بودن واکسن است مثلا اگر شهروندی ۲ نوبت سینوفارم دریافت کرده برای نوبت بعدی نوع دیگری از واکسن را تزریق کند.

مهم ترین نکته در خصوص این ویروس این است که تمامی شهروندان فارغ از این که واکسن دریافت کرده اند یا نه حتما دستورالعمل های بهداشتی را بیش از پیش جدی بگیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امیکرون ویروس کرونا ویروس آقای مهدوی گفت سویه جدید او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ابزار ۱۳ سانتی دندانپزشکی در معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد