Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-04@06:53:03 GMT

تازه‌ترین گزارش از واردات ۱۶۱.۹ میلیون دوز واکسن

تاریخ انتشار: ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۱۲۹۷۴

تازه‌ترین گزارش از واردات ۱۶۱.۹ میلیون دوز واکسن

آفتاب‌‌نیوز :

واردات واکسن کرونا به ایران از نیمه بهمن ماه ۱۳۹۹ آغاز شده و آخرین محموله وارداتی در ۲۶ فرودین ۱۴۰۰ بوده است که البته ترخیص این محموله‌های آخر با حواشی نیز همراه بود.

اطلاعات دریافتی ایسنا از گمرک فرودگاه امام خمینی(ره) از این حکایت دارد که مجموع واردات واکسن کرونا به ایران تاکنون ۱۶۱ میلیون و ۹۳۳ هزار و ۷۲۸ دوز بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس چهار نوع واکسن وارد ایران شده که بیشترین میزان به "سینوفارم" با ۱۳۳ میلیون و ۴۰۴ هزار و ۴۹۸ دوز اختصاص دارد که سهم آن از کل واردات واکسن ۸۲.۳ درصد است.

بعد از سینوفارم، واکسن"آسترازنکا" قرار دارد که واردات آن ۲۳ میلیون و ۳۱۳ هزار و ۳۰ دوز گزارش شده است و۴.۳ درصد واردات واکسن، سهم آسترازنکا بوده است.

اما "اسپوتنیک" دیگر واکسن وارداتی ایران است که تعداد آن به چهار میلیون و ۹۱ هزار و ۲۰۰ دوز می‌رسد و سهم ۲.۵ درصدی بین واکسن‌های وارداتی دارد.

واردات واکسن "بهارات"با یک میلیون و ۱۲۵ هزار دوز کمترین واکسن وارداتی ایران است و سهمی کمتر از یک درصد بین این واردات دارد.

ورود واکسن به ایران به نحوی بوده که بعد از ورود به فرودگاه امام، ‌ همواره با حمل یکسره و کمترین تشریفات گمرکی ترخیص می‌شود، اما در سال جدید چند محموله وارداتی آسترازنکا، حدقل یک هفته‌ای در گمرک مانده و وزارت بهداشت برای ترخیص ورود نکرده بود تا اینکه روز جمعه(۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۱) چهار محموله به تعداد بیش از ۳.۸ میلیون دوز ترخیص شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا گمرک ایران وزارت بهداشت واردات واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۱۲۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد

وزارت بازرگانی ترکیه‌ در بیانیه‌ای اعلام کرد از روز پنجشنبه صادرات و واردات به مقصد فلسطین اشغالی یا از مبدأ آن را متوقف کرده است.

به گزارش مشرق، پیشتر شبکه خبری بلومبرگ گزارش داده بود ترکیه تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را امروز پنجشنبه به حالت تعلیق درآورده است. مطابق این گزارش ترکیه علاوه بر این استفاده کشورهای ثالث از بنادر ترکیه‌ای برای تجارت با اسرائیل را نیز ممنوع کرده است.

در تحولی جداگانه اسرائیل کاتص، وزیر امور خارجه اسرائیل گفته آنکارا واردات و صادرات کالاهای اسرائیلی در بنادر ترکیه را نیز متوقف کرده است.کاتص با متهم کردن ترکیه به نقض توافقات تجاری گفت که به وزارت خارجه اسرائیل دستور داده با تمرکز بر «تولید محلی و واردات از کشورهای دیگر» به دنبال جایگزین کردن تجارت با ترکیه باشند. وزارت خارجه اسرائیل تا به این لحظه درباره اینکه استفاده از کدام بنادر ممنوع شده‌اند و اینکه آیا اقدام ترکیه بندر مدیترانه‌ای «جیحان» را هم شامل می‌شود یا خیر، اظهارنظری مطرح نکرده.

این بندر از آن جهت اهمیت دارد که اسرائیل از طریق آن از جمهوری آذربایجان نفت وارد می‌کند. یک منبع دیپلماتیک به پایگاه «المانیتور» گفت وزارت خارجه اسرائیل هم‌اکنون در حال بررسی تبعات اقتصادی تصمیم ترکیه برای متوقف کردن صادرات است. ترکیه ماه گذشته میلادی محدودیت‌هایی برای تجارت ۵۴ محصول با اسرائیل وضع کرده بود.

تحلیلگران این اقدام را گامی در برابر فشارهای داخلی برای قطع روابط تجاری با اسرائیل در بحبوحه جنگ غزه تعبیر کردند. روز چهارشنبه هم «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرد کشورش قصد دارد به شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل در دیوان بین‌المللی دادگستری ملحق شود. آفریقای جنوبی در این دادگاه اسرائیل را به نسل‌کشی در غزه متهم کرده است. حجم تجارت دوجانبه ترکیه و اسرائیل طبق داده‌های رسمی سال گذشته معادل ۵.۴ میلیارد دلار بوده.

دیگر خبرها

  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی طالبان گزارش یوناما را تکراری و تبلیغاتی خواند
  • صادرات دومین محموله ریلی افغانستان به ترکیه
  • حرکت دومین محموله ریلی افغانستان از مسیر ایران به ترکیه
  • ترکیه رسماً توقف تجارت با اسرائیل را تأیید کرد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف تازه رسانه‌های رسمی رژیم صهیونیستی درباره حمله ایران